Οι παραγγελίες που φτάνουν σε εμάς μέχρι τις 18:00 κάθε μέρα, θα διεκπεραιώνονται αυθημερόν.

Ποιοι είμαστε

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό,
διαλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα ψαρέματος για εσας.

Τι ακριβώς κάνουμε:

Το fishing4u είναι η παρουσία, στο ηλεκτρονικό εμπόριο ειδών αλιείας, μιας εταιρείας η οποία φέρνει στην Ελληνική αγορά τη μεγαλύτερη γκάμα ειδών που σχετίζονται με το ψάρεμα.

Σε εμάς θα βρείτε:

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η παρουσία μας σε φυσικό χώρο και η έντονη επιθυμία του κοινού, μάς οδήγησε στην κατασκευή ιστοσελίδας για διαδικτυακές πωλήσεις. Μπορούμε να εγγυηθούμε, ότι η προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, θα συνεχιστούν και από την ιστοσελίδα μας, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα και στον φυσικό μας χώρο.

Το fishing4u με συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό προς το πελάτη κάνει τις αγορές σας τόσο εύκολες όσο ένα απλό κλικ του ποντικιού στον υπολογιστή σας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Ταυτότητα επιχείρησης

ΑΦΜ: 036206362
Έδρα: Βόλος
Διεύθυνση: Αναλήψεως 188 – Μαυροκορδάτου
ΤΚ: 38221
Τηλέφωνο. 2421 107396
ΑΡ.ΓΕΜΗ: 129516144000

Στόχος μας:

Η αδιάκοπη προσπάθειά μας για ενημέρωση γύρω από νέα προϊόντα και νέες τεχνικές θα συνεχιστεί για να παρέχει σ’ εσάς όλα τα υλικά εφόδια και τις γνώσεις για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ενασχόληση. Το ψάρεμα.