Οι παραγγελίες που φτάνουν σε εμάς μέχρι τις 18:00 κάθε μέρα, θα διεκπεραιώνονται αυθημερόν.
Έως 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ
Οι παραγγελίες μέχρι τις 18:00 κάθε μέρα, θα διεκπεραιώνονται αυθημερόν.
Έως 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ
Παραγγελίες άνω των 50,00 € αποστέλλονται δωρεάν

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Παραλαμβάνετε  τα προϊόντα και πληρώνετε στον υπάλληλο της  εταιρίας  ταχυμεταφορών.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR4801726120005612107986522 Δικαιούχος: Καργιώτης Νικόλαος. Εξοφλήστε την παραγγελία σας και στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected]. Όταν λάβουμε το αποδεικτικό θα σάς στείλουμε άμεσα την παραγγελία σας. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει προμήθεια που ορίζεται από την εκάστοτε Τράπεζα και καταβάλλει ο πελάτης.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Στο Fishing4u.gr έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας – οποιασδήποτε τράπεζας – μέσω της υπηρεσίας “paycenter”της τράπεζας Πειραιώς.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ Στο Fishing4u.gr έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, σε εως και έξι (6) άτοκες δόσεις από το ποσό των 100,00€ και πάνω με χρήση πιστωτικής κάρτας – οποιασδήποτε τράπεζας – , μέσω της υπηρεσίας “paycenter”της τράπεζας Πειραιώς.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ PAYPAL
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με τον πιο ασφαλή και διαδεδομένο τρόπο παγκοσμίως. Η PayPal εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής σας, και των προσωπικών σας στοιχείων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα, στο στάδιο της αποστολής επιλέξτε «παραλαβή από το κατάστημα». Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση θα ενημερωθείτε με σχετικό (email) για να περάσετε να την παραλάβετε.

 

el